Tuesday, January 25, 2011

PENTAKSIRAN BERASASKAN SEKOLAH



KONGSI ILMU
FAIL-FAIL PBS KSSR :
1. Fail Induk
Minit mesyuarat
Organisasi
Perkeliling
Laporan dll...
2. Fail Mata Pelajaran
Rekod Standard Prestasi Murid
Instrumen Ujian-ujian
3. Fail Murid
Biodata murid
Instrumen Ujian-ujian

***minta pandangan rakan-rakan guru.

8 comments:

  1. Salam.
    Minta izin copy paste. Semoga diberkati Allah swt.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. as-salam...
    cikgu kssr...tahniah..hebat..fail dah rapi...saya habukpun tarak lagi.
    Nak tanya..adakah fail ni standard KPM..atau kita buat ikut sek..atau JPN masing-masing

    ReplyDelete
  3. Untuk borang pentaksiran, bahan bahan berkaitan PBS dan lain- lain , web di bawah sangat membantu...

    http://learnenglishisgood.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. maaf ,bahan pendidikan islam tak de kt situ ada yang boleh bantu tak...

    ReplyDelete
  5. salam ..saya nak tanya ustaz..instrument pentaksiran agama islam tahun 1 ada dak lagi sekarang..duk cari tapi tak jumpa pun...minta ustaz tolong cari boleh tak sebab semua mata pelajaran dah ada...

    ReplyDelete
  6. saya tertarik dgn paparan gambar fail kssr sekolah anda..nak share maklumat sekolah anda..banyak2 terima kasih...

    ReplyDelete
  7. hebat..huu insyaAllah nak buat macam ni jugak =)

    ReplyDelete
  8. salam... tumpang lalu.. leh cek pengurusan fail di blog saya.. http://www.athirahbudiman.com (hijrah nasuha).. tq..

    ReplyDelete

KAMUS ONLINE

MUAT TURUN MODUL PEMBELAJARAN KSSR

KOKURIKULUM

SEMAK TUNTUTAN

SEMAK DAFTAR PEMILIH

spr

PENDIDIKAN

WEBKCIL ICTL PANTAU Photobucket NAZIR BTP KIOSK LPM JPA

ONLINE BANKING

clicks m2u RAKYAT

" Sesungguhnya Yang Halal dan Yang Haram Itu Nyata "

AMARAN

Hak Cipta Terpelihara © Ogos 2008. Admin SK Teluk Medan, 34300 Bagan Serai, Perak, Malaysia.

PENAFIAN:Admin tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini.

Back to TOP